Nu kastar vi snart loss från Helsingborg

2012-04-03 av Jakob i Helsingborg - Stockholm (April 2012) 4 kommentarer

Klockan åtta i morse anlände jag till Helsingborg C och efter en kort promenad med tre tunga väskor var jag framme vid Aurora. Jag fixade lite frukost, stuvade in min packning och tog en kort powernap innan jag gick för att möta Daniel L som kom med buss från Göteborg strax efter elva.

Daniel J har (med lite hjälp av Martin och Daniel L) under de senaste veckorna jobbat hårt med att slipa rent i kölsvinet och därför var alla durkar upprivna när vi klev ombord i morse.  Vi började därför dagen med dammsugning och durkpusslande. Vi hann även med att sortera och kvajla tamp, försöka få igång gps:en på datorn samt planera inköp och andra grejer som måste fixas under morgondagen.

Middag åt vi med Martin på Haket i Helsingborg och när han stuckit hem kom brorsan (Daniel J) och snackade lite skit. Han sover även över här i natt och tidigt imorgon bitti ska vi skjutsa honom till jobbet och på så sätt får vi låna hans bil hela dagen.

Aurora utan durkAurora utan sina två lager durk

På torsdag förmiddag kastar vi loss från Helsinborg och börjar uppseglingen mot Stockholm och Skeppsholmen. Vi försöker skriva ihop något varje dag så nu är det dags att bokmärka denna blogg!

Första ankarwhiskyn ombord

Första kvällen ombord firades med en liten Whisky

4 kommentarer på blogginlägget

 1. Erik H skriver:

  Grymt! Ska bli kul att folja er!

 2. Erik H skriver:

  Hej igen! Det borde finnas en prenumerera-funktion!

 3. jakob skriver:

  Kommer en facebook-grupp inom kort. Hur vill du prenumerera? RSS?

 4. Sofie skriver:

  Men det finns væl RSS? Om jag går in med min mobil så hittar den ett RSS-fløde iallafall.

Kommentera