Sponsorer

Hela denna världsomsegling är till största del finansierad genom hårt arbete från vår sida. På vägen finns det dock några som gjort det hela lite lättare för oss och till dessa vill vi rikta ett stort Tack!

Extra kul att framför allt så många i våra hemregioner (Stockholm, Göteborg samt Skåne) velat hjälpa oss på vägen runt jorden!

Vill du hjälpa oss på vägen? Alla bidrag, stora som små, tas gärna emot. Kontakta oss så hittar vi på något.

SeaSea sponsrar till en lite bättre världsomsegling
SeaSea i Segeltorp ger oss bra priser på deras båttillbehör. Perfekt vid rustning inför avfärd..jäklar vad prylar de blir!!

 

 

 

 

Genom Fundedbyme.com har vi kunnat samla ihop pengar till nödraketer. De som så generöst bidragit till dessa är:

Daniel DaboczyMarcia FranzénGiulio Maistrelli, Raymond BakkenBengt & Suzanne Ungestål , Jakob Svensson, Tobias Ljunggren och Tommy Håkansson.

Vi lovar att göra vårt bästa för att inte använda dem!


Sydskånska Awimex, genom Oscar Åkesson, har hjälpt oss med en laddningsfördelare samt mycket snack om hur vi skulle trimma in den i vårt elsystem…summa summarum gäller hålla tungan i rätt mun!

 ”Goa gubbar” sägs finnas i Göteborg, Leif på TH Pettersson är definitivt en av dom och som hjälpt oss med allt kablage i renoveringen av elsystem…tusen tack!

 

 

Behöver ni batterier? Då ska ni snacka med Ole Törnqvist & Co på Batteriexpressen i Stockholm! Vår förbrukningsbank samt startbatteri fick vi dessutom hemkörda direkt till båten..respekt!!

 

 

 

Tack till Johan Åminne på REPS i Finland som har bästa priset på Air Breeze Marine!

Hos Norviakliniken var vi och vaccinerade oss. Billigast i Stockholm!

 

El är något av det viktigaste på båten! Solar Supply har stor kunskap och ett brett utbud inom solcellsbranschen.  Och inte minst, bra service!

 

 

 

Gransegel har varit en stor hjälp med våra segel. Inte bara gällande själva segeltillverkningen, utan också när det kommer till bra kontakt och hjälp när vi har haft frågor. De kanske inte är de absolut billigaste, men man får segel som håller och inte går sönder lättare som de billigare materialen. Speciellt viktigt när man ska ut på en långsegling som vi.

Nya Pulsen i Flemingsberg där Sofie och Jakob har handlat i flera år har hjälpt oss med mat till seglingen. Pulsen har standardsortiment men ofta även riktigt billiga erbjudanden, vilket gör att många i Huddinge åker dit och handlar. Tack!!

 


Fett i mängder, propeller, axel, tätningar, knutar, kopplingar samt bultar till tusen! Hjääälp! Stort tack till Ola på Centerline i Hallstahammar som knäckte nöten! Utan er hade vi fått paddla oss fram på vår väg runt jorden…


Stort tack till Båtsystem som hjälpt oss med en ny badbrygga och badstege! Nu kan vi fiska, bada, lasta i och ur dingen utan problem. Skulle någon av oss ramla överbord och behöva dras upp så underlättar detta enormt. Tack för säkerhetstänket!

 

Ekeby Rostfria

Kjell och Inge på Ekeby Rostfria är grabbar av stål som tillverkat våra rostfria lådor samt fästen för solpaneler och vindgenerator specialanpassade efter vår båt. Med dessa lådor lyckas vi stuva ner och låsa in vår dykutrustning, kites, snorklar och cyklop; allt för att spara plats och undvika att få salt nere i båten! Tusen tack för detta!

 

Håkan Ljunggren Byggnadsfirma har hjälpt oss jättemycket med material och snickeriarbeten. Han har bland annat sett till att vi fått en helt nytt rum för toaletten och hjälpt till med installeringen av den nya toan. Tack!!