Besättningsbyte på Grenada

2014-01-31 av Jakob i Övrigt Inga kommentarer

Sedan förra blogginlägget har vi lämnat Grenadinerna bakom oss. Vi seglade till Carriacou där Wille lämnade oss med flyg. Men innan det hann vi med lite snorkling vid Sandy Island. Sen flyttade vi oss till Tyrol bay. En av kvällarna blev det pizza och efter det hittade vi en bar på stranden som drivs av en svenska. Där var det trummusik och lägereld, hur mysigt som helst! På somrarna driver hon en bar/restaurang/övernattningsställe (gissar att det är något unikt och svårt att sätta namn på) som heter Gästfrihet.

Förra tisdagen hade vi en toppensegling ned till Grenada där vi la till i marinan Port St Louis. Samma dag träffade vi återigen besättningen på Albatross och vi grillade fisk till middag på stranden. Dagen efter tog Mike oss på en guidad tur runt ön för att visa vad Grenada har att erbjuda.

Torsdagen gick åt till storstädning och i fredags flög alla hem (förutom Fredrik som struntade i städningen och stack redan på torsdagen). Nu har jag varit själv i nästan en vecka och på lördag kommer en ny Fredrik hit och på måndag Sofie & Mari. På tisdag kommer Rickard och på onsdag eller torsdag kommer Cissi. Så snart är vi full båt igen 🙂

Segling mellan Grenada och Carriacou

P1040372
IMG_3640 P1040368 P1040397

Guidning runt Grenada

IMG_3691
Romdestilleri nr 1 (vi var tre som tog oss igenom alla sorter)
IMG_3786
Övergivna flygplan från revolutionen

P1040474
Romdestilleri nr 2

P1040456
Kakaoplantagen

Kommentera