Vill DU segla hem Aurora?!

2016-01-29 av Sofie i Övrigt Inga kommentarer

Uppdatering 14/2

Vi har fått tillräckligt med svar och har nu en lista med besättningsalternativ att gå efter. Tack för hjälpen att dela informationen.

Uppdatering 8/2

Vi har fått massor av svar och tror oss kunna ordna en besättning för våren/sommaren 2016. Kan du tänka dig att seriöst delta från april-juli i år är du välkommen att höra av dig. Annars får vi tacka för din tid.

Uppdatering 2/2
Vi har fått många flera delningar på Facebook än väntat och många svar från intressenter för att segla hem Aurora. Vi har sammanställt ett dokument med lite mer information som håller på att mailas ut till alla som svarat. Det kommer att ta lite tid innan alla fått det. Håll till godo och fortsätt gärna att skicka in intresseanmälningar! Tack till alla som delat och skickat mail, vi hade aldrig trott att det skulle vara så här intressant 🙂

 

29/1

Hej!

Long time no see!!

Nu är vi är på jakt efter några personer som skulle vilja segla hem Aurora från Karibien till Sverige nu i vår eller nästa vinter. Eftersom vi numera är ”fast” i jobb här i Sverige så har vi inte tid att göra detta själva.

För er som är inne på vår sida för första gång kan jag berätta Aurora är en 39-fots ketchriggad stålbåt byggd -85, med watermaker, autopilot, en stor frys och allt annat som en långfärdsutrustad båt ska ha. Vi renoverade henne 2012 och seglade sedan från Sverige till Karibien där hon har legat sedan dess. Vi har varit där varje säsong och seglat några månader men skulle nu som sagt vilja få henne tillbaka till Sverige.

Vi ser gärna att du som är intresserad har vana av längre seglingar, eller att någon i din besättning har det. En rekommendation från oss är att ni är minst två, helst tre, som seglar. Ersättning för resa och övrig info kan vi diskutera närmare via mail/telefon.

Självklart finns det möjlighet att segla runt ett par månader i Karibien innan överfarten, eller om ni vill ta en avstickare till t.ex. Skottland innan ankomst till Sverige.

Mer information om båten och oss hittar du här på segla.nu. Maila jakob(snabel-a)naredi.nu vid intresse!

/Sofie, Jakob, Martin, Daniel x 2

Kommentera