AVFÄRD FREDAG KL 12:30!

2012-08-30 av Sofie i Före avresan 9 kommentarer

Lystring! Nu har vi väntat in i det sista för att presentera ett avfärdsdatum eftersom vi misslyckats med att hålla de tre tidigare.
Nu gäller alltså imorrn fredag kl 12:30, från Östra brobänken på Skeppsholmen i Stockholm. De flesta som känner oss har redan kommit och vinkat av, men det är ju alltid trevligt med lite pepp inför resan. Så även om ni inte känner oss så är ni välkomna att komma.
Det kommer tyvärr bara blir Sofie och Jakob som sticker iväg nu från Stockholm. Bröderna Johansson är här nu men åker ikväll för att hinna ”avsluta” sina liv hemma i Skåne, och Daniel L är sedan tidigare nere i Göteborg och väntar på oss.

9 kommentarer på blogginlägget

 1. Miriam skriver:

  Lyckliga ni!!! Vi kommer inte iväg den här veckan heller, möjligtvis i slutet på nästa. Önskar er all lycka på färden och hoppas att vi ses nånstans.

  Miriam

  • Andreas skriver:

   Hej!

   Följer några som är ute på den resa nu skall börja på imorgon. Tänkte även följa er. Lycka till och ta det säkra före det osäkra 🙂

   Miriam som skrivit innan mig, vilken båt seglar de på? Bloggar dom?

   Med vänlig hälsning, Andreas

  • Sofie skriver:

   Hoppas ni kommer iväg snart! Ligger ni kvar på Wasavarvet? Vi tänker ta södertäljekanalen så det vore kul att ses en kortis!

 2. Oskar skriver:

  Hej,
  Va kul att ni äntligen kommer iväg.
  Kommer ni stanna till i Göteborg innan ni ger er ut på de stora haven?

  Ha de bra å segla lugnt och försiktigt.
  Oskar

  • Sofie skriver:

   Hej och tack!
   Vi stannar till i Varberg som det ser ut nu, för att fixa toalett och montera upp lite grejer.

 3. Ove Törnkvist skriver:

  Glöm nu inte att blogga flitigt var och varannan dag. Har ni föresten nån kommunikationsutrustning ni kan använda på havet typ satelittelefon? Så att ni kan uppdater bloggen.
  Vi ser fram mot bilder på era besök av valar mm.mm på dom 7 haven.
  Ove

  • Sofie skriver:

   Tack! Ja vi har en satellittelefon som vi ska försöka uppdatera med när vi inte har tillgång till WIFI. Det kanske inte går att skriva så mycket men små updates iallafall. Sen har vi en SPOT också så ni kan se vår position, men den är inte igång än.

Kommentera