Bilder

2013-01-02 av Sofie i Bilder, Karibien dec 2012-april 2013, Övrigt 1 kommentar

Nu har jag förhoppningsvis fem minuter på mig innan internet lägger av igen, så jag ska försöka ladda upp lite bilder från Atlanten och några härifrån Barbados. Det är bara de som jag (Sofie) har tagit men tvillingarnas kamera har varit framme lite mer än min. Dom bilderna kommer lite senare.

För en timme sedan åkte Aurora iväg från Port St Charles och jag, Jakob och Gulan stannar här i Barbados för en veckas chill. Daniel Ljunggren skrev på customs-pappret att han numera är skeppare och nu bär det av till Union Island.

Idag var vi annars och handlade mat på Eddies Supermarket på Church Street i närheten av marinan. Människor är väldigt trevliga här, alla har något att prata om. På gatorna står folk och hänger och verkar göra mest ingenting. I affären fick vi hjälp av alla (inklusive kunder) att handla. Alla ville önska gott nytt år eller berätta om hur man lagar till alla ingredienser. Vi köpte många jerk och bajan kryddmixer. Frukt var dyrt. Sen hjälptes alla åt och lasta in i en minibuss och körde grejerna till marinan. Värmen var tryckande idag, men efter lunch kom en rejäl regnskur som varade i ett par timmar.

Snart ska vi ge upp här vid poolen, åka till hotellet och käka en fantastisk middag. Maten är helt otrolig här. Världens godaste ribs för 60 spänn.

En kommentar på blogginlägget

  1. Familjen Lindqvist i Lund skriver:

    Hej Aurorabesättning! Det var väl trevligt att ni fick besök av en ägretthäger. Ovanlig hemma i Sverige, häckar i sydeuropa. Önskar er en fortsatt god tur. Ta väl hand om er.
    Barbro o Ingemar

Kommentera