Fixande på St Martin

2015-02-07 av Jakob i Karibien 2014-2015 Inga kommentarer

Senaste veckan har vi hängt på St Martin och försökt ge Aurora lite kärlek. Kristoffer som kom i söndags släpade med sig en ny toalett från Sverige.  En ny kostar en fjärdedel hemma jämfört med att köpa den här (995 kr mässpris hos SeaSea :)). Själva porslinet återanvände vi så det behövde inte flyga med från Sverige.

Sebastian och Kristoffer har felsökt ankarlanternan i toppen som vi haft problem med. Det visade sig att en kabel gått av i masten men nu är en ny på plats och vi får vara en del av den stjärnhimmeln alla ankrade båtar utgör på kvällen.

toabyte

Vi har fått tag på en ny uppblåsbar reservdinge som vi kan ha om den vi har blir stulen eller ger upp. Varje morgon kör de ett vhf-nät här (seglare pratar med varandra över en radio en bestämd tid på morgonen). Vi fick byta den mot två flaskor vin och en godispåse.

Idag har vi varit på en båtloppis och hittat en dingepump (gratis, perfekt eftersom vi tappat den gamla), ett vinschhandtag (5$), en hel drös schackel/karbinhakar (20$) och det bästa: 6 flak öl (5$/flak).

olburkar

 

Kommentera