Imorrn drar vi vidare

2014-02-11 av Sofie i Karibien 2013-2014 2 kommentarer

Igår splittade vi lite på oss. Mari, Rickard, Fredrik och Cissi åkte med den svenska båten Galicia till White Island för att snorkla. Jag och Jakob lämnade in tvätt och satte oss på Lazy Turtle, en restaurang med wifi, beställde in läsk och gjorde nyttiga saker som att betala räkningar och skriva en tidningsartikel om en svensk tjej som startat en bar/restaurang här.

På eftermiddagen hade vi återhämtat oss och resten av gänget hade bränt sig, eftersom de hade glömt solkrämen när de snorklat in till White Island. Middag intogs på ett lokalhak 10 minuter från huvudvägen. 15 EC (38 SEK) för en rejäl måltid och local juice.

Nu är Jakob och Fredrik och klarerar ut oss från Grenada, så att vi ska kunna klarera in på Union Island imorgon. Vi drar i gryningen (skulle jag vilja skriva, men känner jag oss rätt så blir det väl efter frukost + efter stuvning, dvs kl 11 nån gång.

Ikväll ska vi ha tisdagsmys med popcorn, dricka cola och se på film i båten!

image imagee

 

 

 

 

2 kommentarer på blogginlägget

 1. Lokföraren skriver:

  Hej sailors. Ser er ibland på AISen. Har ni några planer för nästa steg. Panama? Galapagos? Easter is.
  Fina bilder. Roligt att ni är igång med rapporterna igen.
  Hälsningar från Fåtöljen!!

  • Sofie skriver:

   Hej! Den här säsongen cruisar vi runt i Karibien, vi tar säsongerna lite som vi känner för. Är lite trötta på långa transportsträckor…

Kommentera