Jobb, jobb, jobb och lite fest

2012-08-19 av Sofie i Bilder, Före avresan 3 kommentarer

Arbetet fortsätter. Igår gjordes en grand tour runtom i Stockholm och köpte delar till allt möjligt. Frigolit till isolering bland annat. Det verkar vara omöjligt att köpa allt på en gång, alltid är det något man glömt/som saknas.
Igår påbörjades också isolering av förpiken innan all inredning ska upp. På kvällen fick vi nog och drog till Kungsan där de hade utlovat housemusik men där klientelet var upp till 19 år och ”house”musiken ganska tvivelaktig. Jag har fått Martins sjukdom så nu har jag ont i halsen och känner mig riktigt sliten. Slitna känner sig dock hela gänget så det är ingen mening att klaga, bara jobba på.
Dock finns det ljusglimtar i tillvaron, jazzfestivalen på Skeppsholmen har lämnat kvar några skyltar som vi lånade till båten 🙂

3 kommentarer på blogginlägget

 1. Miriam skriver:

  Hej på er! Det där med att köpa grejer känner vi igen, det går troll i det, vi skriver inköpslistor men missar alltid något! Idag har vi alla fall varit ute på provtur, ett härligt avbrott i varvsvardagen.
  Ha det!

  Miriam o Tore

 2. Lena Väisänen skriver:

  Inte så konstigt att ni får halsont o förkylningssymtom. Så som ni ahr jobbat och slitit. Kroppen säjer ifrån. Stressa inte för mkt nu bara. Hejar på er att allt ska gå bra till slut. 🙂

 3. Spena skriver:

  Vad är det för skylt som skådar mitt öga!? Vaddå inga hundar? Iof är Vilja ingen tax… 🙂
  Kämpa kämpa!

Kommentera