Kylen är på G!

2012-09-26 av Sofie i Bilder, Sverige - Kanarieöarna 1 kommentar

Idag var Danne och Jakob i Göteborg och handlade kyl, avgasslang, genomföring till avgasslangen, lite tågvirke och avluftning till toatanken. Kylen håller på att installeras i detta nu. Efter några cl päronkonjak går det som en dans!

Annars har det ösregnat hela dagen. Jag har tömt akterhytten för att vi ska komma åt att fixa avgasslangen, vilket ska påbörjas imorrn. Det gick bra förutom att jag råkade tappa hela innehållet i nätet ner i kölsvinet under kojen när jag skulle klippa ner det. Det är nog det jobbigaste med att bo här. Denna ständiga brist på plats, man slår alltid i huvudet eller välter något.

Dagen avslutades med kräftskiva á la Aurora. Halvtinade kräftor, öl och bake off-bröd. Kräftorna halvtinades i den icke fungerade kylen och tinades färdigt framför värmefläkten på golvet. Kräftskiva behöver inte vara mer komplicerad än så 🙂

En kommentar på blogginlägget

  1. Miriam skriver:

    Gu vad ni är tappra!!! Är så ledsna att vi inte hann ses:( Men vem vet, vi kanske stöter på varann någon annanstans i världen. Kämpa på (vi kommer med glada tillrop!) så är ni snart på väg!!!

    Miriam

Kommentera