Långseglargrillning i Chaguaramas

2013-02-09 av Sofie i Bilder, Karibien dec 2012-april 2013 1 kommentar

Vi trivs finemang i vår marina med pool och wifi här i Trinidad. Marinan heter Crews Inn och kostar en slant, men det fanns bara en plats kvar och den knep vi när vi ringde runt till marinorna två minuter innanankomst till hamnen i Chaguaramas. Daniel och hans kompis Marcus har kommit med flyg från Barbados så nu är vi fem personer ombord. Vi har badat, några har varit i Port of Spain (huvudstaden), letat båttillbehör och haft det ganska bra i värmen. Att det har varit vindstilla de här dagarna är lite jobbigt, då det blir så otroligt varmt. Att sedan stå och laga mat i byssan med gasolen adderar ytterligare till värmen.

Igår var det långseglargrillning i marinan. Alla tog med sig eget kött och dricka, plus att man gjorde nåt tillbehör som alla fick vara med och dela på. Kul initiativ av långliggarna i marinan, men tyvärr var det inte så mycket folk i vår ålder.

Trevligt var det också första kvällen, då alla marinans gäster bjöds på middag, alkohol och steel band-musik.

Idag bokade vi biljetter till karnivalens mud-event, en fest som börjar kl två på natten och slutar på morgonen. Det går i princip ut på att kasta lera och färg på varandra. Alla säger att det ska vara ”it” här så det är bara att hålla tummarna.

20130208-222801.jpg

20130208-222810.jpg

En kommentar på blogginlägget

  1. Sanna skriver:

    Mud-event låtar jättekul!! Vad synd att jag kom tillbaka Finland. Det är inte lätt att leka med mud här nu.

    Lyssna mycket steel drums och njuta i karnevalen!
    Jag hörde att ni har hittat Ultima Thule 🙂

Kommentera