Sista dagen i Las Palmas! (ja, det verkar så!) :)

2018-11-30 av Sofie i Kanarieöarna - Karibien 2018 Inga kommentarer

Så kom den då, sista kvällen på Gran Canaria. Imorrn runt lunch nångång kastar vi loss från bryggan och drar västerut 🙂
Idag har vi bland annat klarerat ut från Kanarieöarna, splitsat fast ankartamp i ankarkätting, plockat upp saker och stuvat ner dom igen, handlat färskvaror och stuvat färskvaror, sköljt frukter (bland annat 37 äpplen) och lagt i nät och ätit ”sista middagen”. Låter ju lite illavarslande att säga ”sista middagen”, men jag kan till 99,999% lova att det kommer att bli fler restaurangmiddagar, nästa blir på Barbados!

Idag kom en norrman förbi och hälsade på oss. Han, hans kompis och kompisens tjej bor ombord på norska Valkyrie och de ska åka om några dagar när de fixat en del på båten. Kul att få prata lite med andra långseglare! Deras Facebooksida är: https://www.facebook.com/ValkatilKaribien/

På tal om internetsidor, båten jag seglar med, s/y Barit, har den här Facebooksidan och den här hemsidan. Vi kommer förhoppningsvis att kunna skicka positionsrapporter och kanske, kanske korta meddelanden också då och då. Jakob kommer också att sammanställa positionerna och eventuella meddelanden från oss här på segla.nu.

Håll tummarna för oss nu, om måttlig vind och lagom med vågor. Om jag inte hinner skriva något imorrn så hörs vi igen om ungefär 20 dagar!

Kommentera