Sköna dagar på Barbuda + Film

2015-01-08 av Jakob i Karibien 2014-2015 Inga kommentarer

Vi har haft riktigt sköna dagar här på Barbuda. Vi läser böcker, utforskar stränderna, Daniel & Ricardo kitear (och säger att det är bland de bästa kitespotsen de varit på), lagar mat ombord, etc.

Jag har lagt lite tid på att lära mig klippa film och även slängt ihop en första. Ett tips för alla er som alltid undrat hur man öppnar en kokosnöt om man blir skeppsbruten på en öde ö utan verktyg.

Vi ligger ankrade vid Coconut point på Barbuda vilket är nytt för mig. Förra året låg jag på andra sidan lagunen på västsidan. Det är inte lika öde här pga av ett hotell, men minst lika fint. Tråkigt dock att det är svindyrt att ta taxi in till Cordington. Igår skulle vi flytta oss till Spanish point (folk säger att det är finare), men när vi väl kört en timme mot vinden visade det sig vara sämre. Så vi utforskade land (hittade massa skräp på den östra sidan av ön) och snorklade innan vi körde tillbaka till Coconut point igen. Imorgon flyger Jonas och Jonas hem så då ska vi flytta oss till västsidan av ön så att de får lite närmare till flygplatsen.

Coconut Point

Coconut Point

Skräpigt

Igår och idag har Daniel och Ricardo haft kiteskola för mig, Jonas och Jonas. Vi är inte riktigt hemma än, men på god väg. Sjukt trevliga lärare så vi bara bugar och bockar.

Kiteskola

Kiteskola

Jonas

Jonas

Kommentera