100 000 besökare!

2013-02-26 av Sofie i Karibien dec 2012-april 2013 4 kommentarer

Snart är det 100 000 av er som besökt vår blogg sedan vi kom igång med hemsidan på riktigt för nästan ett år sedan! Tack för kommentarer, tips och uppmuntran. Det betyder mycket att ni läser och kommunicerar med oss, antingen om det är här, via mail eller på vår Facebook-sida.
Kram från Aurora crew 🙂

20130225-233956.jpg

4 kommentarer på blogginlägget

 1. Lokföraren skriver:

  Grattis till 100.000. Det börjsr bli trångt i cyberhavet. Hoppas ni trivs och mår bra. Bilder och texter berättar ju detta för oss alla tusen. Själv sitter jag i seglarfåtöljen och väntar på Panama. Se er på webkameran när ni passerar där. Sen kommer nästa ocean…. Underbart. För mig också.
  Må lycka och välgång följa er på de sju haven! Så säger man vid sjösättningar. Så nu till Aurorafrågan. Vad heter de sju haven, (Något ni säkert vet)
  Sola på, skydda drinkarna med parasoller så håller isen ):
  Lokföraren i Sthlm

 2. Här hemma fick man en strimma hopp igår….solen tittade fram och det var plusgrader…hela dagen! Kanske kommer snart vintereländet att vika hädan!Under tiden värmer vi oss med bl.a. era bilder & berättelser.
  Lycka till med allt framöver & fortsätt njuta av varje dag!

  • Sofie skriver:

   Vår älg som vi fick av er har hängt med hela vägen! Han sitter i nätet i salongen 🙂

 3. Andrea H Mabasi skriver:

  Här är fortsatt minusgrader, magsjuka och influensa för hela familjen men vi är vid gott mod, Asher gör allt för att vi ska glömma det onda, han står upp nu och vinkar och älskar att prata med folk på skype…härligt att läsa att äventyret fortsätter och att det är hot-hot-hot! 🙂

Kommentera