Amanda är här!

2012-12-01 av Sofie i Bilder, Sverige - Kanarieöarna 3 kommentarer

Idag kom den första av två i den gästbesättning vi ska ha med över Atlanten; Amanda. Efter en rundvisning av båten, powernap och en lunch så var hon redo att ta sig an uppgiften att hitta på maträtter till överfarten.

I övermorgon kommer Jan alias Gulan ombord. Sedan är vi fulltaliga.

Jakobs föräldrar åkte från Las Palmas idag, och Daniel L´s familj och brorsornas familj är här några dagar till. Igår var vi och åt på en fin restaurang i stan allihop. (Bilder kommer) Förutom att min beställda ”medium well” snarare var ”medium rare” så var det helt okej.

Nu har vi några dagar kvar med jobb på båten och lite allmän planering innan vi ska åka. Onsdag siktar vi på. Vädret har varit ganska dåligt här med ca 15-20 grader och regn-sol-regn-sol-regn osv, men enligt uppgift hemifrån är det bättre än i Sverige iallfall. Mina föräldrar hade 40 cm snö igår, och enligt en kille i grannbåten var det -33 grader någonstans norr om Gävle.

Hörs senare!

3 kommentarer på blogginlägget

 1. Folke skriver:

  Föräldrapar 1 tillbaka i Stockholm. Allt gods helt och oförstört. Adressen till livvästbutiken?

  • Sofie skriver:

   Det är Captains i Stockholm, har inte adressen i huvudet men kanske kan du hitta på nätet?

 2. Lokföraren skriver:

  Härliga bilder. Snö och kallt i Sthlm. minus 12 nu på morgonen i city. Säkert närmare 20 utanför. Snökanoner härjar efter ostkusten. Mycket snö efter alla kuststäder. Ska lätta om två dagar.
  Nu blir det en spännande resa här i fåtöljen. Har rustat upp fåtöljen med en whiskey och kortvågsradio. Fisklina sjökort. Så jag är redo. Nu åker vi:)
  Trevlig resa!!

Kommentera