Las Palmas 20 grader och sol :)

2012-12-04 av Sofie i Övrigt, Sverige - Kanarieöarna 3 kommentarer

Sitter just nu på Sailors bar vid marinan och njuter av mitt glas röda vin för 15 kronor, och längtar inte alls tillbaka till Kvarnen på Södermalm som senast jag var där tog 65 för ett glas. Dagarna glider lite in i varandra, men vi har jobbat på båten, jag och Jakob har varit på vattenland (lite tveksam kvalité i förhållande till priset), vi har varit på ölfestival och Gulan har kommit!

De båda hamnade mitt i gruppsykologiexperimentet men nu kan vi leva med varandra igen 🙂 Det är ett jäkla sjå att få en grupp att fungera och inte riktigt som man har läst om i andra långseglarbloggar (inte för att vi har skrivit om det så mycket heller) 🙂

Vi har haft lite dåligt med sol den sista veckan här. Men med tanke på den 40 graders skillnad som skiljer Sverige och Gran Canaria just nu så kanske man inte ska klaga, men stannar vi för länge så glider vi nog in i halv-alkoholism. Det börjar bli legio att dricka varje dag. Drabbas vi av extrem abstinens på Atlanten så har jag iallafall något läkemedel nånstans som hjälper mot det!

Skriver mer när vi vet när vi åker!

(På fotot nedan: Conny, en långseglarkompis, och Amanda)

3 kommentarer på blogginlägget

 1. Andrea H Mabasi skriver:

  halv alkoholism? då har ni det alldeles för bra 🙂

 2. Folke skriver:

  40 graders skillnad gäller inte längre. Här är det just nu bara minus 2. Men det är den enda tråkiga nyheten för er. Stockholm satte sig själv i centrum under hela Rapport idag. Orsak? SJ, Bromma, Arlanda, de flesta bussar, you name it, allt var satt ur spel. Har själv ägnat kvällen med att skotta snö.

 3. Spena skriver:

  Ha ha ha! Underbart blogginlägg! Skönt att veta att ni njuter av tiden! Söt bild på de försiktiga kissarna! Har de vågat sig fram för att bli klappade än? 🙂
  Puss

Kommentera