Jobbar på…

2012-09-20 av Sofie i Bilder, Sverige - Kanarieöarna 3 kommentarer

Igår jobbade vi på till kl 02, målade ett sista lager rostskyddsfärg och körde till Jakobs föräldrars sommarställe och sov. Efter lunch när Daniel och Danne höll på att montera rostfria boxarna vid mesanmasten så närmade sig ett hotfullt moln, och några minuter senare kom det hagel som övergick i regn. Medan Jakob gjorde en hjälteinsats och höll solpanelskartongen över dom i hårt hagel kunde de slutföra jobbet. Annars har vi gått och inspekterat en annan Ansö-båt som ligger i Varberg och finns här på Blocket. Den var väldigt fin och vi blev lite sugna på att byta båt… Om ägarna läser detta så hör av er 🙂

Det börjar ju bli lite kallt nu… Så värmesystemet som vi inte tänkte lägga så mycket energi på bör vi nog titta igenom. Det är inte bara i Sverige det är kallt på hösten gissar vi. Engelska kanalen är nog inte så mysig i oktober.

Igår slutförde Daniel ritningen till solpanelsfästena, så nu är det bara att vänta på att de ska tillverkas också!

3 kommentarer på blogginlägget

 1. Alexander Nastradinis skriver:

  Hallå! Det låter som att ni har haft en händelserik resa hittills. Hoppas att det blir lite lättare ju längre tiden går och ni lärt känna båten bättre:)
  Hur länge kommer ni stanna i Varberg? Är planerna att ta sig till Göteborg strukna nu eller? 🙂
  Ha det bra!

  • Sofie skriver:

   I Varberg är vi några dagar till, men vi kommer tyvärr inte hinna stanna i Göteborg. Vi vill över biscaya så fort som möjligt.

 2. Maria skriver:

  Nordanvind, är det dags idag?

Kommentera