Mitt i slitet

2012-07-19 av Jakob i Före avresan Inga kommentarer

I mitt förra inlägg skrev jag om hur slitet började. Den to-do-lista som vi hade då skulle vid det här laget vara kortare men så blev det inte riktigt. Det känns som att för varje grej vi börjar åtgärda så hittar vi tre nya (och ibland allvarligare) problem. Vi har stundtals jobbat 16 timmar per dygn och därför har tyvärr bloggen blivit lite lidande. Som tur är så har Sofie kommit hem och kan styra upp det.


Pizzapaus mitt i natten någon gång i mitten av förra veckan.

I lördags fick vi stor hjälp från Gulan, Tobias och Lucas som hjälpte oss med bland annat rostknackning och målning under durk. Tack!


Tobias målar i trånga utrymmen

Elsystemet har vi fått pausa eftersom vi behöver vänta på att färgen ska torka. Vi fick ett tips om att blanda i ca 10% kokt linolja färgen för att den skulle sätta sig bättre. Det gjorde den också men torktiden blev ca 3 gånger så lång. Vi har dock köpt de flesta saker vi behöver för att kunna göra en kraftsamling med elen. Flera företag har hjälpt oss med såväl kunskap som bra priser. Separata inlägg om dessa kommer så fort vi börjar dra elen!

Annars är det klart att vi förmodligen åker upp på land i början av nästa vecka. En del oförutsedda problem gör att det troligtvis blir den bästa lösningen. Så nu får vi åtminstone komma ut och åka lite båt på söndag som det ser ut.

Kommentera