Redan trött på detta fixande…

2013-11-30 av Jakob i Karibien 2013-2014 Inga kommentarer

Man jobbar tio timmar per dag och när dagen är slut undrar man vad man egentligen fått gjort. Men dagarna går ut på att jaga svetsarfirman (som verkar mycket upptagen), knacka rost, leta efter verktyg och tillbehör, svettas, knacka lite mer rost, stuva, duscha, äta och sen orkar man inget mer. Eller jo, brukar runda upp dagen med att se något på datorn innan jag somnar.

Har även börjat putsa på styrbordsidan av Aurora. Det ligger ingen båt där nu så då har man lite mer space att jobba på. Ska se till att tvätta henne, rostbehandla lite, spackla några ojämnheter och avslutningsvis måla de röda linjerna. Imorgon har jag hyrt in en kille som kommer och hjälper mig med det (tungt att flytta bockar själv!). Förhoppningsvis blir vi helt klara med det, i så fall känns det som man kommit ett steg framåt. Ganska deprimerande när resten av jobben man gör mest består av att riva och inte bygga.

På söndag ska jag förhoppningsvis få skjuts av Chris (en riggare som extraknäcker som ormtjusare) till en butik där man kan köpa madrasser. Vi slängde ju ut vår madrass i akterhytten förra året och har klarat oss med bara bäddmadrass. Så vore grymt att få lite bättre sovkomfort 🙂 Efter det ska jag försöka hinna med ett besök till Crews Inns pool. Där var jag förresten igår på deras knytkalas de har varje torsdag. Träffade trevliga britter och norrmän.

Kommentera